tisdag 3 maj 2011

MINA KÄRA KUNDER OCH VÄNNER!!Jag har fått en anställning nu på SamSara som ligger vid friskis och svättis här i falun! där kommer jag jobba extra i veckorna upp till tio timmar i veckan, dit ni nu är varmt välkommna!

Här nedan ser ni alla priser till ordinarie pris! Under maj månad har alla MINA kunder 50% rabatt på alla behandligar, från juni månad och framåt kommer ni alla ha 30% rabatt på ALLT!!


I alla våra klippningar ingår shiatzumassage för ryggen medan du blir shamponerad och får en skön hårbottenmassage.

Barnklippning t.o.m 10 år 350;-

Klippning 45 min 470;
Enklare dam- och herrklippning.

Klippning 60 min 520;-
Frisyrklippning dam och herr.

Luggklippning 100;-


Joicos färg, toning och blekning innehåller Quadramine Complex som bygger håret medan du gör en färgbehandling. Tillsammans med din frisör går ni igenom vilket färgningsalternativ som passar dig och ditt hår bäst.

Färg kort 700;-/ mellan 800;-/ långt 900;-

Toning kort 600;-/ mellan 700;-/ långt 800;-

Slingor i hätta kort 600;-/ mellan 700;-/ långt 800;-

Folieslingor kort 800;-/ mellan 900;-/ långt 1000;-

Permanent kort 1200;-/ mellan 1600;-/ långt 1600;- spiral 1800;-
Klippning ingår. Vår permanent från Joico bygger på Quadramine Complex för maximal vård under behandlingen.

Tvätt & fön/läggning tvätt & fön 250;-/ tvätt & läggning 400;-
Kom och njut av en avslappnande stund i våra shamponeringar med shiatzumassage. Samtidigt får du en skön hårbottenmassage. Efter shamponering stylar vi ditt hår efter önskemål.

Hårlyx 300;-/ i annan beh. 150:-
Med K-PAK's produkter som innehåller riklig mängd av Quadramine Complex gör vi en fyrstegsbehandling som går in på djupet och bygger upp ditt hår innifrån och ut. Under behandlingen sitter du i shamponeringen och får shiatzumassage för ryggen och hårbottenmassage. Efter de fyra stegen stylar vi ditt hår.

Uppsättning 550;-/tim
Håruppsättning till vardag, fest och bal.

Brud 2500-3500;-
En härlig start på en av de största dagarna i ditt liv. Shamponering med avslappnande hårbottenmassage och shiatzumassage för ryggen. Uppsättning eller frisyr enligt dina önskemål. Konsultation sker tillsammans med din frisör i god tid före bröllopet. Du serveras frukt, choklad och bubbel. Lättare lunch går att ordna.

Extensions pris efter konsultation 2100-6300;-/
pris per slinga 60;-

Vi erbjuder förlängning, förtjockning och enstaka slingor. Vi använder äkta hår som fästes med keratinvax. Efter konsultation bestämmer vi hur mycket hår som kommer att behövas.Ni är varmt välkomna in till mig på Samsara! Det går även att ringa och boka tid på 023-12850 och boka på FIA, och INTE Sofia får då blir det fel :(Ha det fint!! Livet går väldigt fint nu!!!

2 kommentarer:

  1. hejsan. Hur skall man göra om man har mörkt hår, och vill gå till ljust? hur lång tid tar det att gå igenom den förvandligen, är ljus egentligen.

    kram sofie

    SvaraRadera
  2. hej hej! det beror helt på hur mörk utgångsläget är och hur ljus man vill bli.. om det är flera steg ljusare så måste man avfärga håret.. det är svårt att säga när jag inte ser det framför mig.. och tiden beror helt på hårets kvalité, hur mycket det orkar med.. men låt oss säga att du är riktigt mörk och vill bli mycket ljusare så tar det några gånger, innan det är klart.. kram kram

    SvaraRadera